Skip to content

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Allround schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Heeft u slechts sporadisch een schoonmaakbedrijf nodig of wilt u structureel een schoonmaakbedrijf in Rotterdam inschakelen? Wij bieden een ruim aanbod met milieubewuste schoonmaakdiensten inclusief 24/7 service. Wanneer u zo nu en dan een schoonmaker nodig heeft voor specifieke schoonmaakklussen, hoeft u voortaan geen apart schoonmaakbedrijf in Vlaardingen en omgeving in te schakelen. Het is toch veel fijner om hier uw eigen vertrouwde allround schoonmaakbedrijf voor in te schakelen? Wij zijn een kostenbesparend bedrijf en bieden geen overbodige pakketten aan. Hierbij geven wij transparantie in hetgeen wat echt nodig is door een op maat gemaakte oplossing aan te reiken. Dit hangt samen met onze service waarbij wij altijd in samenspraak met u als klant bekijken welke schoonmaakdiensten u nodig heeft. Bovendien staan wij vierentwintig uur per dag voor u klaar wanneer er zich een calamiteit voor doet. Wilt u meer weten over onze werkwijze als schoonmaakbedrijf in Rotterdam? Neem gerust contact met ons op!

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Hoge kwaliteit bij schoonmaakbedrijf in Rotterdam

In al onze diensten van ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam realiseren wij de hoogste kwaliteit. Zo gebruiken wij bij gevelreiniging de beste materialen zodat uw gevel er weer stralend uitziet. Uw gevel heeft namelijk veel te verduren door allerhande weersinvloeden. Hierdoor komt er veel vuil op de gevel terecht waardoor er in de toekomst problemen kunnen ontstaan. Het is daarom van belang dat u uw gevel laat reinigen door een professional. Hierdoor voorkomt u een grote kostenpost en ziet uw pand er weer als nieuw uit. Door het gebruik van hoge drukreinigers en een anti graffiti middel wordt uw gevel ontdaan van vervuiling. Ook op het gebied van portiekonderhoud zorgen wij ervoor dat uw hal weer heerlijk ruikt en blinkt als nooit tevoren. Hierdoor kunt u altijd fijn thuiskomen, terwijl u zelf het schoonmaakwerk niet meer hoeft te doen. Neem direct contact op en ontdek wat wij als schoonmaakbedrijf in Rotterdam voor u kunnen betekenen.

24/7 service bij calamiteiten

Is er sprake van brand, wateroverlast of vocht in uw pand? Dan is het van belang om zo snel mogelijk een schoonmaakbedrijf in Schiedam of omgeving in te schakelen. Anders kan dit namelijk hardnekkige schade veroorzaken. Dit is de reden waarom wij vierentwintig per dag voor u klaar staan, zodat uw pand zo snel mogelijk in oude glorie kan worden hersteld. Hierdoor kunt u gewoon doorgaan met uw bedrijfsvoering en heeft u daar geen kopzorgen van. Wij maken gebruik van speciale technieken en materialen voor het opzuigen en afvoeren van water, en het schoonmaken van vochtvlekken op vloeren en muren. Ook kunnen wij brandvlekken na roetvorming reinigen en zorgen wij ervoor dat de brandlucht uit uw pand verdwijnt. Wilt u gebruik maken van onze service als schoonmaakbedrijf in Rotterdam? Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan!